• Miért minket válasszon?

  Miért minket válasszon?

 • Kereső optimalizálás? Mit is jelent?

  Kereső optimalizálás? Mit is jelent?

Mobil technológia

A mobil eszközök, okos telefonok, tablet készülékek és a mobil internet előfizetések száma folyamatosan növekszik, vagyis egyre szélesedik azok tábora akik ilyen hordozható eszközökkel szörfölnek a világhálón.

Most, 2012-ben még csak kínálkozó lehetőség, egy plusz “gesztus” a weboldal látogatók felé, ha okos telefonra is optimalizálja honlapját. Jelenleg a látogatók örömmel veszik, ha mobilon más megjelenés fogadja őket, mint monitoron:

 • gyorsabb a betöltés
 • nagyobbak a betűk
 • elfér a tartalom nagyítás lapozgatás nélkül, stb.

De már közeleg az idő, amikor a látogató bosszankodni fog, ha ez az opció nincs meg. Már pedig egy látogató nem szeret bosszankodni, ezért hamar odébb áll, és ez maga a bukás, mert a mobil megjelenés elmaradása esetén egyre nagyobb hátrányba kerül a konkurenciával szemben.

Ön felkészült már honlapjával?

Itt tesztelheti saját honlapját különböző mobil eszközökön:  Mobil weboldal teszt.

vagy

Próbálja ki mobil eszközökön saját weboldalát ezen a címen:

Mobil weboldal teszt

A NOVOsoft-nál 2012 óta folyamatosan követjük a mobil technológiát és kidolgoztuk saját rendszereinket:

1. Reszponzív mobil weboldal készítése.

Ebben az esetben a weboldal technológiailag úgy van felépítve, hogy a honlap igazodik a különböző képernyőméretekhez. Itt a menürendszert és a teljes felhasználói felületet mind érintőkijelzőre, mint hagyományos egérhasználatra is optimalizálni kell.

Előnyei:

 • Nem kell feltétlenül új honlapot készíttetnie
 • Költséghatékony megoldása a mobil megjelenésnek
 • Minden mobil eszközön jól olvasható a tartalom, jól láthatóak a képek
 • Az Ön által kezelhető tartalmakat csak egy helyen kell változtatni
 • a megjelenés automatikusan jó lesz asztali és mobil eszközön is
 • Jelenleg innovációként kommunikálható a mobil weboldal, amit érdemes kihasználni

2. Külön mobil verzió készítése.

Itt lehetőség van mobil applikációk felhelyezésére és kimondottan mobil honlap rendszer kiépítésére. Az automatikus átirányítás pedig a látogatót a megfelelő honlapra juttatja. Nem kell külön domain név és tárhely, a két honlap egymás mellett tökéletesen működik.

Az eredeti weboldal tartalma és mondanivalója egy könnyebben kezelhető honlap megoldással. Egyszerűsített szövegezés, könnyebb menürendszer. Te döntöd el, hogy a teljes tartalmat meg szeretnéd e mutatni vagy csak alapvető információkat osztasz meg a mobil verzióban.

Érintőkijelzővel is használható linkek. Akár hagyományos mobil készülék, akár érintőkijelzős tablet, a menüpontok és a szöveges linkek egyértelműen használhatóak.

A korszerű technológia segítségével a teljes tartalom megjelenik minden mobil böngészőn és operációs rendszeren.

Az egyszerűsített animáció és optimalizált képi megjelenés segítségével mobil weboldalaink akár lassú mobil-net kapcsolattal is élvezhetőek és megfelelően jelenítik meg a fontos tartalmakat.

Minden felbontásban és kijelzőn teljes képernyős megjelenés. A mobil honlap kihasználja a rendelkezésre álló teret, és ahhoz változtatja megjelenését.

Hozzászólások letiltva