• Miért minket válasszon?

  Miért minket válasszon?

 • Kereső optimalizálás? Mit is jelent?

  Kereső optimalizálás? Mit is jelent?

Pirotechnika

Pirotechnika

Miért minket válasszon?

miert-minket-valasszon

Az első világháborúban és az azt követő években a nagyszabású ünnepségek elmaradtak. Néhány évnek kellett eltelnie, hogy a kialakult új politikai rendszer megfogalmazza önmagát és ennek megfelelően alakítsa az államiságot szimbolizáló ünnepet. Pirotechnika

pirotechnika

Magánterületen, magánrendezvény kapcsán rendezett tűzijáték esetén nincs feltétlenül szükség sem pirotechnikusra, sem engedélyre, így jelentős költségeket takaríthat meg, vagy ugyanazért a pénzért sokkal több tűzijátékot lehet lőni. Így akár már 10.000 Ft-ból is lehet egyszerű, de látványos magántűzijátékot rendezni.

Vegye igénybe a PyroPont Service szolgáltatásait:

 • A PyroPont Service térképen folyamatosan frissítve tüntetjük fel azokat a helyeket, ahol lehet tűzijátékozni, így könnyen és gyorsan választhat közülük.
 • A PyroPont Service szolgáltató ingyenesen átvállalja a tűzijáték megrendelésével, megszervezésével kapcsolatos feladatokat.
 • A PyroPont Service megoldja a tűzijáték termék házhoz szállítását, 50.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen.
 • Ingyenes szakmai segítségnyújtás a vásárláshoz, látványtervezéshez, zeneválasztához, telepítéshez, ellövéshez.
 • Egyedi megállapodás szerint segítünk a tűzijáték ellövésében.
 • Pirotechnika

  Az igényes ajándék kiválasztásában szeretnénk segítséget nyújtani. Mindenki életében vannak olyan fontos események, amik igazán ünneplésre méltóak. Nem elég egy jelképes ajándék, doboz bonbon, egy szál virág, vagy egy üveg bor. (Bár mindegyik területen akadnak igazi különlegességek!) Tapasztalatunk szerint az emberek szívesebben adnak vagy kapnak tűzijátékot ajándékba, minthogy vegyenek maguknak.

  Honnan lehet tudni, hogy valaki szereti-e a tűzijátékot vagy nem, örül-e a tűzijátéknak vagy nem?

  Vizsgáld meg az alábbi gondolatokat, és könnyű lesz eldönteni!

Valaki vagy szereti a tűzijátékot, vagy nem. Figyeljünk környezetünkre, tartsuk tiszteletben egymást, legyünk mértékletesek és megértőek egymással!

Célszerű biztosan tudni, tehát alaposan kipuhatolni, hogy valakinek kutyája, háziállata, vagy épp lovakkal, marhákkal, más állatokkal teli farmja van-e. Köztudott, hogy az állatokban általában félelmet kelt a tűzijáték robbanó hangja. Azt is tudjuk viszont, hogy a kutyákat – a legtöbb esetben – hozzá lehet szoktatni a durrogtatáshoz. Sok nagyhangú, tűzijátékot támadó kommunikációval ellentétben a kutyagazdik és a tűzijáték megférnek egymás mellett. Ezt bizonyítja az is, hogy rengeteg vevőnkről tudjuk, hogy van kutyája. Fontos azonban, hogy tiszteletben tartsuk egymás véleményét, igényeit. Ha egy beszélgetés során felhozod pl. a szilveszteri tűzijátékozást, könnyen kiderítheted, hogy az ünnepelt hogy áll a tűzijátékozás kérdéséhez. Tartsd tiszteletben az ünnepelt véleményét!

Fontos tudni azt is, hogy van-e kisbaba a házban vagy a környéken. Három éves kor alatt ne is próbáljuk megszerettetni a babákkal a tűzijátékot!

Hozzászólások letiltva